Safescan 2265 G2 - Telresultaten Exporteren

• Vereenvoudig uw administratie. Volg de onderstaande instructies en leer hoe u al uw telresultaten eenvoudig kunt exporteren naar de Safescan Money Counting Software.

1. Begin door uw computer op te starten en de Safescan Money Counting Software te openen.

2. Sluit vervolgens uw biljettelmachine aan op uw computer met de Safescan MCS-kabel (RJ-10 naar USB A).

3. Zet vervolgens uw biljettelmachine aan, activeer de MIX EUR of MIX GBP modus, en begin met tellen. Zodra u al uw biljetten heeft geteld kunt met de pijltoetsen door uw telresultaten navigeren. Blijf op de pijltoetsen klikken tot u de print optie ziet.

4. Zodra u de print optie ziet, hoeft u enkel op de START-OK knop te drukken. Het woord PRINT zal nu beginnen te knipperen op het scherm om aan te geven dat de resultaten worden afgedrukt. In werkelijkheid worden de resultaten niet afgedrukt, maar geëxporteerd naar de software.

U kunt uw computer ook aansluiten nadat uw telling is afgerond. Let er hierbij wel op dat u de resultaten exporteert voordat u de biljettelmachine afsluit en uw telresultaten gewist worden.

Toon alle Safescan 2265 G2 artikelen